avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Activitate roxim1980

Activitate roxim1980

in luna iunie anul trecut am vrut sa trimit masini pe comunitate.
asa am intanlit dispecerul care avea sa se ocupe de masini.mi-a zis ca imi ofera contract pe dispecerat si ca imi faciliteaza si ctr cu casa de expeditii,ca si el are firma de camioane.totul ok
mergand totul bine si fara probleme,omul chiar se implica dupa ceva timp mi-a spus daca nu vreau sa-mi dezvolt afacereA,ca stie el pe cineva din afara care poate sa obtina fonduri europene direct de la comunitate.
fiind ok la ce a facut pana atunci,mi-a gasit soferi,ctr pe extern etc,si prizand incredere in el am zis de ce nu.....si i-am dat sa plateasca comisionul pt inceperea dosarului ramanand ca chitanta sa vina odata cu ctr .apoi a zis ca si-a transferat bani din germania si i-a blocat ANAFUL conturile(nimic nou,doar traim in romania)si daca se poate sa-l ajut cu niste bani.eu datorita faptului ca aveam multa treaba am uitat de chitanta si ctr imprumut.
dupa ceva timp m-a intrebat daca vreau sa imi cumpar masina din germania pe firma lui cu dobanda mai mica.
si am zis ok
in fine masinile trebuiau sa vina in ianuarie,creditul la fel eu i-am dat in jur de 30000 euro si de abia am reusit sa fac cu em un ctr de imprymut pe persoana fizica pe 2 lyni.ideea daca am martori la tot ce s-a intamplat pot sa il dau in judecata macar sa nu mai pateasca altii
mentionez ca el este si recidivist din verificarile mele