avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate vasile vaideanu

Activitate vasile vaideanu

Răspuns la discuția Gard delimitare proprietăți
Problema este ca vecinul meu este un om care in afară de înjurături alte cuvinte nu mai stie,deci unul imposibil de a purta orice discuție! Si ține la gardul lui de tabla de parcă ar fi de aur,ex:dacă copii mei îi dau cu mingea in gard din greseală,face spume la gură ! Deci si eu pe de o parte sânt sătul de gardul lui! Acum eu m-am gândit sa mă ridic cu temelia lui măcar 10 cm, asa as rezolva toată problema, ca dacă aș face o rigolă tot îmi vine toată mizeria de la el din curte(el are terenul arabil in spatele casei mele si cand plouă tot noroiul se scurge la mine!) Eu am vre-un drept in situatia de față??nu pot sa zic nimic că ma inundă vecinul,nici macar să-l dau în judecată? Sau nu pot sa-i dărîm gardul si sa fac altul cum îmi place mie?va multumesc!
Bună ziua,între mine și vecinul meu este un gard din beton(temelia) si tabla pe care vecinul meu la construit pe vremea când încă nu eram eu proprietar pe terenul si casa actuală.
Între mine și vecinul meu este o diferență de nivel eu fiind în partea de la vale iar atunci când plouă abundent toată apa din curtea lui se scurge la mine in curte si pe temelia casei pătrunzînd f multa umiditate în casă ! Întrebarea mea este: pot să torn o temelie de 10 cm pe temelia de la gardul lui ca sa opresc apa de a mai veni in partea mea?sau ce drepturi am eu cu gardul lui pe partea mea? Sau as putea sa-i dărîm gardul si sa construiesc altul in loc pe cheltuiala mea?omul este unul imposibil de discutat cu el...va multumesc anticipat!
buna ziua,as dori si eu, daca stiti ,unde pot gasi firme autorizate pt verificarea apometrelor in Piatra Neamt?multumesc!