avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Activitate Raluca Maria

Activitate Raluca Maria

Buna ziua!
Se poate incheia un contract de vanzare daca obiectul contractului il reprezinta livrarea unor CD-uri, in vederea lansarii si distriburii gratuite catre public in cadrul unui eveniment? Mentionez ca este vorba de o institutie publica (cumparator) si o societate comerciala (vanzator).
Daca da, pot include clauze privitoarea la cesionarea drepturilor patrimoniale de autor? Cei care vor furniza CD-urile detin drepturile de autor asupra continutului lor, dar nu vor contract de cesiune.
Va multumesc!
Multumesc mult! imi este foarte util raspunsul dvs.
Multumesc pt raspuns!
De acord. Eu ma refeream la eventualitatea unui control, ce inseamna sa fie un contract de prestari servicii, de pilda, in urma caror servicii nu a fost incheiat un proces-verbal de receptie.

Multumesc!
Buna ziua! Fiind vorba de o institutie publica, pentru orice contract de furnizare sau prestare servicii trebuie intocmit un proces-verbal de receptie, chiar daca in contract nu e prevazut ca se va face receptie?
Nu am stiut pe ce forum sa incadrez intrebarea.
Va multumesc foarte mult!

Cu respect.
Buna ziua!
Se poate incheia un contract de vanzare daca obiectul contractului il reprezinta livrarea unor CD-uri, in vederea lansarii si distriburii gratuite catre public in cadrul unui eveniment? Mentionez ca este vorba de o institutie publica (cumparator) si o societate comerciala (vanzator).
Daca da, pot include clauze privitoarea la cesionarea drepturilor patrimoniale de autor?
Va multumesc!
Buna ziua!
Cum se incheie un contract de prestari servicii intre doua institutii publice, avand in vedere faptul ca serviciile nu sunt achizitionate prin SICAP?
Va multumesc!
Buna ziua!
Intrebarea mea este urmatoarea: este obligatoriu ca institutie publica sa pui la dispozitia unui solicitant copii de pe contracte care au ca obiect promovarea unor spectacole sau evenimente?
Va multumesc mult!
Buna ziua!

In calitatea mea de consilier de etica al institutiei, un angajat mi-a facut o solicitare in care cerea verificarea unor fapte, cu o zi inainte de incetarea contractului sau de munca(era in perioada de proba, i-a incetat contractul de munca). Este obligatoriu sa ii mai raspund cererii respective? Va multumesc!