avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate Cami9ol

Activitate Cami9ol

Răspuns la discuția contract vodafone
Multumesc pt raspuns. Si ce ar trebui sa contina notificarea? Eu le-am dat mail ca nu sunt de acord cu taxa, dar fara rezultat
Buna ziua. Am o intrebare legata de contractul la vodafone. La sfarsitul lunii iulie 2017 nu mai eram sub angajament cu cei de la vodafone, iar prietenul meu i-a sunat sa-mi modifice oferta la 5 euro. Au trimis pe mail un contact de 7 euro cu angajament 24 luni, contrar a ceea ce au vorbit la telefon. initial nu am verificat mailul, am verificat de abia cand a venit factura si era mai mare de 5 euro. I-am sunat si am facut cerere de reziliere pentru ca nu au respectat ce au vorbit. Toate bune si frumoase. La o luna dupa reziliere am primit un plic ca trebuie sa achit justa despagubire, despre care nu au pomenit in momentul rezilierii. I-am sunat si nu mai stia nimeni nimic si nimeni nu a vrut sa verifice conversatiile. Toti sustin ca trebuie sa achit taxa. Presupun ca fac acest lucru pentru ca mai avem doua linii active la ei. Pentru a ne constrange le-au suspendat ca sa nu le mai putem folosi. M-am adresat si la Protectia consumatorului care mi-au spus ca nu au cum sa-i constranga sa verifice conversatiile si daca nu i-am sesizat in 30 de zile pe cei de la vodafone, contractul a fost acceptat automat.