Buna ziua , va rog frumos sa mi spuneți daca ma incadrez la aceasta lege a falimentului pe persosna fizica ,daca in ultimii 5 ani nu am avut venit decat din prestari servicii f rare de altfel, iar in 2017, am fost angajata pt 9 luni ,cu jumatate de norma intr un loc in care nu am primit salariul decat pe ultimele 2 luni si asta atunci cand s a desfintat institutia si acela a fost un salar de 300 de ron!!?
O alta intrebare la care doresc va rog un raspuns. Anul trecut am infintat o societate comerciala in care sunt unic asociat,tot in speranta ca voi putea desfasura o activitate care sa ne asigure venituri , insa nu a fost deloc activa pt ca nu a fost activitate de nici un fel.pt ca nu am avut bani ,imprumut nu mai aveam cum sa mai fac in nici un fel ,asadar functioneaza prin declaratia 100.Intrebarea ar fi daca aceasta societate activa sau neactiva ma afecteaza cu ceva in cazul in care aplic la legea falimentului pt persoane fizice....
A treia intrebare ,in acest moment apartamentul mi a fost vandut la licitatie de catre executori , am contestat , acum se judeca si doresc sa mi spuneti daca pot face ceva prin aceasta lege.intrucat in acest moment nu am nici un fel de venit nici eu nici sotul meu.Si va rog sa mi spuneti sigur daca a intrat in vigoare aceasta lege sau nu,si daca da ce trebuie sa facem in prima faza ,deoarece se vor scurge lunile in care se judeca contestatia si daca Doamne fereste pierd procesul nu vreau sa mi pierd casa , nu avem nici servici nici nimic , nici macar nu ne putem lua o chirie....Multumesc mult.
N M