avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate salonsalon35

Activitate salonsalon35

nici macar colegu nu a vrut sa se bage...ce pretentii sa mai am la clientii din club

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Dvs nu aveti martori care sa va sustina varianta?

eu nu l-am lovit, se vede asta si pe filmari cei drept nu sunt prea clare, am incercat imobilizarea lui, nu am reusit el pune mana pe un tac de biliard si eu ii dau cu spray-ul, si are un certificat medico legal pentru 2 zile de ingrijiri medicale ca a avut dureri de cap ci ca de la lovitura....
sunt acuzat intr-un dosar penal de Loviri si alte violente, desi fapta s-a petrecut pe data de 26 decembrie 2016 abia acum 3 saptamani am fost chemat si eu sa dau o declaratie, mentionez faptul ca lucram ca bodyguard in acel club, insa inafara sa=i dau cu spray altceva nu am facut, pe camere se vede doar cand individul vrea sa imi dea cu tacul de biliard si eu ii dau cu sprayul, el a venit cu martori ca i-am dat un pumn in cap si din cauza asta i-am cauzat un traumatism, de parca aveam pumnul de fier. o tampenie. care ar fi solutia in acest caz desi eu am incercat sa ma impac cu el pe cale amiabila pentru ca in declaratia lui cere o suma de bani in acest semn, dar nu a vrut.