Buna ziua. Sunt căsătorit cu 2 copii sub 4 ani, am locuit in anglia pana acum. Sotia mea a lucrat intr-un bordel. Am dovezi poze,video,conversații. Mi-a cerut divorțul din noiembrie dar am incercat sa o scot de la munca ei si sa ne refacem căsnicia. Acum am dovezi ca ea din noiembrie ma înșeală. Am pe 2 telefoane conversații pe whatsapp, în care am dovezi clare cum ca ea m-a înșelat. Eu nu am lucrat cu carte de munca in anglia, nici acum nu lucrez cu carte de munca. Am sanse sa iau copiii si mama sa ii vada in weekend? Daca ea da Divorț,cine plătește cheltuielile? Cum sa procedez? Eu trebuie sa ma întorc la munca sa nu imi pierd locul de munca,ea a rămas în românia cu copiii Acum,nu are procura sa iasa din țară. Va rog sa ma ajutati, nu vreau sa imi vad copiii doar de crăciun, nu vreau sa creasca educați doar de ea,o femeie de moravuri usoare,. A plecat de acasa cand copiii nici nu împlinisera 4 luni. La muncă zicea ea. In romania a practicat meseria de video chat
Nu stiu încotro sa apuc, nici nu am cum sa raman in tara . Pot sa las pe cineva sa se ocupe? Daca eu plec inapoi la munca poate avocatul sa se ocupe de tot?
Am martori care pot depune mărturie pt munca Ei, pt faptul că ei niciodata nu i-a pasat de copii, ca nu au fost îngrijiți cum trebuie de ea.