avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate craciun nicolae

Activitate craciun nicolae

Sotia mea a fost bolnava de tbc,mai are una saptamina de medical,a anuntat patronul si sefa iei ca trebuie sa inceapa munca.Sefa iei a spus ok,o asteapta nu are acoperire la locul unde lucra ia.Surpriza vine din partea patronului care spune ca nu are unde so dea la loc ca nu e loc.Sotia calma spune ca sefa iei o asteapta.Dar e
l spune ca nu ca defapt nu vrea sa inbolnaveasca si pe alti colegi,ca nu te mai vrea lumea,ca mai bine merge un somaj,ca cei care au avut tbc trebuie sa traieasca izolati etc.Colegii care au auzit discutia ca, na a inceput sa ridice tonul sa auda cei din jur, ca vezi doamne le face lor un bine sa nu se inbolnaveasca si ei,au vociferat,spunind sa nui bage pe iei in discutia lor.Safa sotiei mai spune patronului
sa nu uite ca este un exemplu de om bun,ne avind absente,nu concediu fara plata,primul concediu medical pe care il are de cind este la iei etc.Ce facem ,in ce an si in ce lume traim?Vreau un avocat care sa fac lumina si sa pedepsesc asa oameni fara respect de cei care,le baga bani in cont si le hranesc familia,si muncitori,loiali,caci fara noi cei care muncim nar fi nici ei nimic etc.Se mai plinge pe la tv si in guvern,parlament de ce se pleaca din tara asta.Vreau intelegere din partea,celor ce citesc acest articol,scrisoare nici nu stiu cum sai zic suntem distrusi.Acum sotia are si depresie,am fost si la psihiatrie,sa mai declansat o boala mai veche, sa i se dea reteta de medicamente puternice,sunt ca niste droguri aproape.Deci vreau sa ma ajutati cu un avocat in tema contra cost.Am in oras aici avocati dar consideram ca este mai bine din alt judet.Asteptam sprijin,intelegere,sfaturi.Am uitat sa mentionez ca amprimit si eu un mesaj pe mobil de la baiatul patronului referitor la sotia mea urit.