avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate Ceoaca

Activitate Ceoaca

Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil


Decizia este cu data 17.05.2019, in care se precizeaza faptul ca, dreptul prevazut in decizie se acorda incepand cu 08.04.2019.

Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Modificarea legislativa privind acordarea indemnizației lunare pentru creșterea copilului primită pentru copilul anterior se aplica din mai 2019.

Se aplică și solicitărilor depuse anterior datei de intrare în vigoare a prezentei legi și pentru care decizia de admitere, de către agențiile pentru plăți și inspecție socială județene, respectiv a municipiului București, nu a fost emisă până la această dată.

Cand ati primit decizia de admitere ?

Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Buna ziua, imi cer scuze. Este vorba de anul 2018. In aprilie 2018 am revenit la servici, in 5 dec 2018 am intrat in concediu de maternitate. Indemnizatia din prezent este mai mica decat la primul copil. Trebuia sa imi revina aceeasi suma ca la primul concediu? Multumesc

Cornel Vasile a scris:

3 dec 2019 ??? .. suntem in octombrie 2019

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie. In aprilie 2019 m-am intors la servici din concediu de crestere copil. Pe 3 dec 2019 am intrat din nou in concediu de maternitate. In prezent valoarea indemnizatiei este mai mica decat la primul copil. Trebuia sa primesc aceeasi suma ca la primul copil? Multumesc frumos!
Discuție Luna tatalui
Bună ziua, cu cat timp inainte trebuie sa depuna tatal dosarul, pentru a beneficia de luna tatalui? Tatal depune dosarul in acelasi loc unde depune si mama actele pentru stimulent? Dupa incetarea acestei luni, se depun la primarie acte din care sa reiasa acest lucru sau se reia activitatea la servici fara alte demersuri? Cum se calculeaza indemnizatia pentru luna tatalui, 85% din ultimile 12 luni inainte de nasterea copilului sau se iau in calcul ultimile 12 luni lucrate? Multumesc frumos!