Buna ziua,
Puteti sa ma jutati cu un model de contract de inchiriere apartament intre persoane fizice.
Este suficient daca inchei contractul cu chiriasul si il depun la finante sau trebuie incheiat in prezenta unui notar?
In cazul meu apartamentul pe care vreau sa-l inchiriez este in alt judet decat judetul in care am domiciliul. Unde trebuie sa-l depun la finante, in judetul in care este apartamentul pe care-l inchiriez, sau in judetul in care am domiciliul?
Multumesc
Am cumparat anul trecut o casa cu teren in indiviziune 221/442. Frontul stradat al terenului este de 17 m , fiecarui proprietar revenindu-i 8,5 m.
Casa vecinului este construita la strada, pe toata suprafata de 8,5 m .
Casa noastra are frontul stradal de 4,5 m si este lasat un acces auto de 4 m(acest acces auto este luat din frontul nostru stradal de 8,5m). In dreptul portii , la circa 11 m de poarta se afla si un garaj care este al nostru.
Momentan intre noi si el exista un gard , el nu foloseste poarta de acces auto, dar gardul este montat provizoriu.
Celalat proprietar nu doreste sa iasa din indiviziune deoarece nu ar mai avea acces auto. El nu locuieste in casa, dar are chiriasi, si spune ca daca noi iesim din indiviziune, el nu va putea sa-si vanda casa deoarece nu are acces auto.
Intrebarea mea este daca se poate iesi din indiviziune in aceste conditii si cum?