Buna ziua, in luna aprilie am inceput constructia unei bai intr.o camera anexata casei, dupa ce a terminat lucrarea si am platit persoanele care mi.au efectuat lucrarea am constatat mai multe nereguli( eu nu am fost acasa in timpul executiei). AM fost la politie pentru reclamatie iar la insistentele sefului de post am cazut la invoiala sa vina sa refaca lucarea sau sa ma despagubeasca. Din nefericire persoana respectiva nu a facut nici una nici alta si nici nu mi.a dat vreo factura pentru lucarea respectiva, spunandu.mi ca el nu este autorizat .Ce pot face in acest caz? Daca depun plangere impotriva lui primesc si eu amenda?
Buna ziua, acum o saptamana mi s.a imbonlavit o scroafa gestanta, am observat o muscatura in spatele urechii si plus lipsa de mancare, am chemat medicul veterinar a doua zi si i.a administrat vitamine crezand ca ii incepe travaliul si de aceea nu mai manaca, precizez ca nu a consultat.o chiar daca i.am precizat de urma muscaturilor , in urmatoarea zi i.a administrat antibiotic si antiinflamaotor zicand ca e posibil sa fie muscata de o nevastuica, la fel si in urmatoarele zile, chiar i.a schimbat antibioticul dupa 3 zile vazand ca nu are nici un efect si animalul se simte din ce in ce mai rau. Am cerut parerea si altor persoane are au lucrat ca si medici veterinari in trecut fiecare spunadu.mi de un alt tratament, i.am spus dr. Veterinar, mi.a spus sa iau tratamentele apoi nu a mai venit sa le faca precizand ca nu are timp, a trebuit sa apelez la alte persoane pentru a face injectiile, i.am cerut chiar sa ii i.a analiza la sange si pur si simplu m.a ignorat. Dupa 7 zile animalul gestant a decedat. In aceasta perioada nu i s.a efectuat nici o analiza, nu i s.a pus un diagnostic si nu mi s.a precizat ce fel de tratament i se aplica. Unde pot depune plangere impotriva medicului si care sunt procedurile pentru a cere despagubiri?