Buna seara! Va rog sa ma consiliati in urmatoarea speta cu referire la detinere/inchiriere loc parcare resedinta: Sant utiluzator loc parcare resedinta sector 4, loc acordat de Primaria sector 4 incepand cu 25 Iulie 2009 prin Contract/acord, sub numar loc "x-simbol n". Am platit an de an, fara intarziere, contributia aferenta (impizitul). In 2017 am reinnoit contractul conform legislatiei momentului. Ieri 10 Martie 2018, a venit per-pedes o patrula a Politiei Comunitare Sector 4, care a refuzst sa se legitimeze, somandu-ma sa mut masina deoarece o parchez ilegal, amenintandu-ma cu amenda si alte sanctiuni. Mi-au spus ca Primaria a renumerotat locurile si ca eu, conform acestei actiuni nu mai am drept asupra licului de parcare, locul a fost inchiriat altui utilizator. Primaria nu a anuntat ca sa ma duc sa fac modificarea in contract, cu toate ca din punctul meu de vedere midificarea trebuia facuta automat in sistem sub forma " locul x, devine in urma renumerotarii locul y". Am fost ka oficiyl parcari unde am solucitat scema si trasabilutatea intre cele doua numere alicate dar nu mi s-a rasouns pe loc am fost orogramata la audienta oe 2 Aorilue 2018. Am mers apoi la sediul central unde am gasit mai multa intelegere si m-au programat luni 12 Martie 2018. Va rog frumos sa ma sfatuiti cum sa argumentez pentru rezolvarea spetei prezentate. (Zcu castig de cauza) Va multumesc anticipat. Cu stima Sanda (sprocop@gmail.com)