avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel_UB

Activitate Daniel_UB

Buna ziua,

In privința primirii documentelor nu am semnat absolut nimic acest lucru urmând a fi facut in momentul in care chiar as fi primit acele acte. Singurele acte depuse si semnate au fost cererea de întrerupere a anului si fisa de lichidare in care se reflecta faptul ca nu prezentam restante financiare de oricare natura catre facultate sau universitate la acel moment.

Momentan singurul lucru care ma îngrijorează este ca nu cumva din vreo eroare umana sa nu se fi procesat acea cerere cum trebuie si din aceasta cauza se tot amână o concluzionare.

Luni 13.03.2018 am înaintat o cerere catre decan pentru eliberarea acestor acte in regim de urgență, avand in vedere presiunea de a ma intoarce in State.

In cazul in care acest lucru nu se rezolva "amiabil", credeți ca este posibil o escalare pe cale juridica?

Multumesc anticipat,
Buna ziua,

In 2013 m-am inscris si am fost admis pe loc bugetat la o Faculatate din cadrul UB. In 2015 datorita unei deplasari in cadrul companiei in care lucrez am depus o cerere de intrerupere a anului de studiu, avand in vedere ca deplasarea era estimata la 9 luni.

Desi conform procesului normal, in momentul in care am facut dovada lipsei de restante catre oricare organ al facultatii (biblioteca, camin, taxa de studii), actele trebuiau sa fie eliberate in maximum 3 zile, am fost informat ca acest lucru poate dura pana la 10 zile. Deoarece a trebuit sa plec inainte sa primesc aceste acte, dosarul a ramas la facultate, fiind ulterior arhivat.

In acest moment am nevoie de diploma de Bac, dar secretariatul facultatii refuza sa mi-l inapoieze, motivand ca nu este posibil ca in momentul depunerii cererii de intrerupere sa nu mi se fi dat dosarul.

A mai trecut cineva printr- situatie asemanatoare? As avea nevoie de aceasta diploma pana miercuri cand trebuie sa ma intorc in San Francisco.

Multumesc anticipat pentru reaspunsuri.