Vineri la solicitarea mea pe mail mi-a raspuns cu trimiterea in codul vechi art 516 si 401 alin 1 lit a) si am stat linistita in weekend ca in interpretarea mea, a profesorilor de drept, a altor executori si notari..emitea actul de adjudecare in aceasi zi cu depunerea diferentei de pret. Insa, ieri (Luni) am fost in biroul dansului si mi-a spus ca doar dupa 15 zile dupa ce platesc il va emite. CEC-ul nu-mi poate vira suma daca in aceasi zi nu primesc actul de adjudecare (titlu de proprietate), pentru ca cu ei tot in aceasi zi semnam si contractul de ipoteca. la fel notarul nu poate face contractul fara acest act de adjudecare.
Buna seara, va rog spuneti-mi daca exista sanse in calitate de adjudecatar sa renunt a depune diferenta de pret si a solicita sa mi se restituie cautiunea si rata platita? Precizez ca mai am doar doua zile la dispozitie din cele 30 si am aflat azi ca executorul nu doreste sa-mi emita actul de adjudecare in ziua platii integrale si la fel am aflat ca nu a instiintat creditorii la data procesului de licitatie.