avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Activitate Deea9012

Activitate Deea9012

Răspuns la discuția Popriere salariu+comision
Este vorba despre un comision din vanzari. Lucrez ca si agent de vanzari. Deci Il iau lunar de cand m-am anagajat. E cam exclusa varianta cu plata lui in acelasi timp cu salariul fix.
Daca e sa fac un calcul, luna aceasta banca mi-a oprit 70% din salariu pt proprire. Multumesc pt raspuns.
trandafir2 a scris:[/

NU stim noi despre ce comision vorbiti dvs? Este fix /variabil? Spre exemplu, sunt persoane care nu primesc niciun comision pentru munca prestata. Vorbiti cu angajatorul sa va plateasca comisionul odata cu salariul, asa incat poprirea sa se faca pe 1/3 din suma celor doua venituri.

Buna ziua. Luna aceasta m-am trezit cu o poprire pe cont in urma unui credit neachiatat. Problema este alta, in fiecare luna, pe data de 5 primesc salariu fix, iar pe data de 10 comisionul. Banca mi-a achitat 1/3 din din salariul fix intrat pe data de 5 si toata suma intrata pe data de 10, catre executorul judecataoresc. De la banca mi-au spus ca procentul de 1/3 se calculeaza doar pe salariu si nu si pe comision. Este ok cum au procedat? Comisionul/bonusul nu fac si el parte din salariu? Multumesc anticipat!