avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Activitate Manciubogdan

Activitate Manciubogdan

Răspuns la discuția Vecinul nu respecta hotarul
Am reusit si l-am pus numai ca nu e bus jumate la mine jumate la vecin este pus pe propietatea mea asa a fost sa fie sa fie si pace si intelegere eu sunt multumit.
Va multumesc si dvs. Pentru raspunsuri.
Am fost azi la politie si au zis ca daca incerca ceva sa sunam si vin dansii .Mai am o ultima intrebare imi trebuie acordul vecinului pentru a monta gardul ma gandesc ca baietii o sa treaca si putin la el in curte o jumatate de metru acolo sa fixeze stalpii ,doar nu o sa zboare.
M-am gandit aseara sa pun gardul cu "forța" si daca nu ii place pe unde este pus sa ma dea in judecata, azi pe la 6 jumate m-a sunat varu meu ca se aude prin curte ,ne injura ,amenintă etc . El are o "magazie" construita pe fundu gardului 10 20 cm intra cu ea la mine i-am zis ca nu o faramam ca nu aia e problema ,dar te intellegi cu turcii....
Intrebarea mea este eu pun gardul dar daca in timpul montarii sau dupa acesta il deranjaza farama sau mai stiu eu ce ,poate pati ceva?
Va multumesc!
Buna seara de curand am primit de la parinti o casa in oras parintii mutandu se la tara iar locul respectiv fiind mai rar frecventat de noi .
Ne-am decis sa facem gardul de langa un vecin care a intrat vizibil pe propietatea noastra mutand incet incet gardul de sarma (ba ca l.a lust apa ,ba ca s.a lasat diverse prostii pt ca s.ar vedea baza gardului unde era) ,am facut cadastru am chemat pe cineva care se ocupa cu asa ceva sa vina sa aliniem gardul toate bune si frumoase am desfacut gardul cel vechi impreuna cu vecinul (șoc,el traind cu impresia ca gardul va fi tot pe unde era inainte de al desface) ,cand a venit domnul de la cadastru cu masuratoarea si vazand ca pe fundul gardului trebuie sa se dea mai spre el cu 30 cm si pe la mijlocul curtii cu aprox 70 cm a inceput sa faca scandala si ca el nu mai pune nicun gard (costul gardului fiind in totaljtate acoperit de mine) .
Intrebarea mea este urmatoarea ce pot face cui ma adresez? Sa chem politia? Eu sunt 70% sigur ca dansul din 400mp nu are acte decat pe 200 si ceva restul fiind luat cum l.au luat si ai mei de la iliescu :) dar intrand in legalitate acum 6 7 ani.
Inca o problema ar fi ca miercuri vin baietii sa monteze gardul si nu vreau sa ajungem la altele si mai tarziu sa ne para rau el este un domn de 70 si ceva de ani puțin dus (a recunoscut faptul ca nu te poti intelegr cu el) .
Nu as vrea nici sa ii dau in judecata din cauza timpului pierdut dar si din cauza ca si asa o duc destul de rău dar daca va fi absolut necesar nu am ce sa fac..
Buna ziua am o casa de la parinti si de vre.o 2 ani ne chinuim sa o treaca dupa numele lor pe numele meu cu clauza de intretinere,doresc sa torn niste stalpi si sa fac un suprapod drept mansarda actele nu s.au finalizat inca dar am urmatoarele intrebari:
1)Ce autorizatii imi trebuie?
2)Trebuie proiect?
3)Pentru autorizatie de extindere/construire/consolidare daca se depun actele acum si iese(autorizatia) dupa ce se termina cu actele casei ,si intre timp ma apuc de constructii este vre.o problema?