Da, din pacate...
Dar eu pot cere succesiunea dupa decesul mame ( ea avand titlul de proprietate unica asupra aceluiasi teren,) IGNORAND faptul ca nu a existat succesiune dupa moartea bunicii?
Multumesc!
Domnule avocat, investitiile ne intereseaza mai putin. Noi dorim proprietatea asupra bunurilor imobile. E greu sa dovedim valoarea cheltuielilor facute de-a lungul anilor; sunt investitiile de modernizare, plus cele jenant de stabilit cum ar fi faptul ca mama a avut grija de ambii parinti, ca le-a facut inmormantarile, pomenile si tot ce au vrut ceilalti frati ai ei.
Asa hotarasera: mama sa aiba grija de parinti si sa mosteneasca totul...
Evident, acum nu se poate gasi o cale amiabila.
Dar titlul de proprietate asupra terenului este de ajuns pentru stabilirea proprietatii?
Multumesc pentru promptitudine!
Buna seara! Multumesc pentru raspuns.
Da, s-a dezbatut succesiunea dupa moartea bunicului. Nu si dupa bunica.
Deci acum mama ar beneficia de 50 % + cota dupa succesiunea bunicii.
Deci noi nu suntem proprietari unici desi ceilalti nu au contribuit cu nimic?
Buna ziua.
In urma cu mai multi ani, dupa decesul bunicului, mama mea a fost unicul mostenitor al succesiunii, bunica si ceilalti frati ai mamei cedand partea lor de mostenire. E vorba de un teren cu o casa.
Dar NU s-a mai dezbatut mostenirea dupa moartea bunicii.
Acum cativa ani a murit bunica. Mama este unic mostenitor sau au dreptul si ceilalti?
Mentionez ca mama este unica posesoare a titlului de proprietate asupra terenului, actul fiind emis ulterior mortii bunicii.
Acum mama a murit. Tata nu are niciun drept. Eu si fratii mei ce mostenim? Ce putem face in situatia data? Noi am investit enorm de multi bani in aceasta proprietate, am modernizat totul si nu e corect sa impartim acum cu ceilalti.
Dar LEGAL cum stau lucrurile, va rog?
Pe de alta parte, putem sa ne bazam doar pe titlul de proprietate asupra terenului pentru mostenire?
Multumesc.