avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate cristimnp

Activitate cristimnp

In primul rand,multumesc pentru raspuns.
Eu momentan nu sunt hotarat ce sa fac...sa incep actiunea in instanta cat inca sunt angajat...sau sa demisionez si sa ma ocup de aceasta in perioada urmatoare.este influentata actiunea in instanta de calitatea mea(angajat/neangajat) ??sa incerc eu inca de pe acum sa strang niste dovezi pentru orele lucrate suplimentar ??...ma gandesc totusi sa nu se "corecteze" programul meu de munca in interiorul companiei daca demarez actiunea in instanta...
Salutare.
Pe scurt povestea mea e asa...lucrez de 1 an si 2 luni la o companie unde am contract de munca pe 8 ore/zi,insa noi lucram 10 ore pe zi plus o sambata si o duminica in fiecare luna...orele lucrate peste programul de 10 ore sunt platite,nimic de comentat aici(10ron/h).Am incercat sa muncesc asa fiindca aveam nevoie de bani,doar ca acum am aflat ca anumiti colegi de-ai mei au demarat o actiune de recuperare a drepturilor banesti cuvenite pt cele 2 ore/zi+cele 2 zile de weekend muncite in plus,neplatite.
Ma sfatuiti si pe mine daca sa incep o astfel de actiune sau nu?ar trebui sa incep cu o vizita la ITM?sau sa merg la un avocat direct?
Multumesc anticipat!