Buna ziua
Tatal meu a decedat in luna mai anul 2017.A fost administratorul unei societati srl care a avut in patrimoniul firmei si un autocar.La data decesului ,unchiul meu care a avut si o imputernicire notariala cu drept de semnatura la firma(fiind nula dupa deces) a facut un contract de vanzare-cumparare si o factura si a vandut autocarul unui cumnat de al sau.Vreau sa mentionez ca eu sunt plecat in afara tarii. Dupa decesul tatalui meu toate actele firmei si ale masinii au fost lasate de catre mine unchiului crezandu-l de buna credinta.Nu stiu si nu inteleg ce portite sunt in lege de asa usor se poate vinde o masina..In data ce am aflat am depus o plangere penala la politie dar mi se pare exagerat de mult sa astept asa mult sa se clarifice situatia.Vreau sa va informez ca la aproape un an de la data decesului am fost doar citat de catre politie si mi-au luat o declaratie.Va rog sa ma indrumati ce pasi ar trebui sa urmez sau carei institutii sa ma adresez pentru solutionarea cazului.Mentionez ca autocarul inca se afla in actele firmei tatalui meu, el fiind radiat doar de la primarie si inmatriculat pe noul propietar (cumnatul unchiului).Intre timp am terminat si succesiunea la notar pe restul de bunuri care au mai ramas.
Va multumesc anticipat !