avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Activitate Brindea

Activitate Brindea

Răspuns la discuția Teren agricol
in aceasta situație ce șanse am sa câștig va rog puneți in procente. Citiți cu atenție cazul va rog și Spune-ți ce demersuri trebuie sa fac. Va mulțumesc.
Eu sunt dispus sa mai aștept încă 1 an și apoi sa intru in drepturi, normal dacă nu a anunțat cu 6 luni înainte de expirarea contractului atunci el se reinoieste de drept pe încă 1 an, așa prevede legea nu? Sau dacă titularul a murit cum se reinoieste fără acordul moștenitorului? E de-a dreptul uimitor legile noastre.
Da, dar dacă întrebarea e pe cât timp se prelungește din nou, și o alta întrebare contractul nu a devenit nul in urma decesului a ambilor părinți?
Discuție Teren agricol
Buna ziua, am cumpărat un teren agricol de la un om al cărui părinți a murit și pe ei au fost făcut contractul se arendare copii au uitat sa anunțe decesul pentru a fi reziliat contractul,între timp contractul a ajuns la termen final de 10 lucru care la determinat pe Moștenitor sa îmi vândă terenul cu gândul ca contractul de arendare expirase, eu am primit titlul in original și urmează sa mi-l trec la nume când vine in România. Acum eu cât și dansul ne lovim de persoana care la avut in arenda, mie mi-a spus ca nu aveam dreptul sa îl cumpăr, eu am o întrebare dacă contractul de arendare a expirat de 1 an de zile omul nu avea dreptul sa mi-l vândă? Sau dacă titularul contractului de arenda a murit nu a încetat contractul. Va rog ajutați-mă. Mulțumesc anticipat.