avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Activitate andreea cristina1234

Activitate andreea cristina1234

Multumesc frumos pentru raspunsul prompt si complet.
Buna ziua,

in data de 24 mai trebuie sa ma intorc la serviciul din ccc.
am facut cerere catre angajator pt a ma intoarce cu 60 de zile mai devreme pana se implinesc 2 ani, pentru a putea beneficia de stimulentul de insertie.

ideea este ca firma este in dizolvare voluntara.
in lege scrie ca ma poate da afara daca firma este in faliment sau reorganizare judiciara.

intrebarile mele sunt:
1) ce obligatie are angajatorul dupa ce primeste cererea mea de INTOARCERE LA SERVICIUL?
2) firma fiind in "dizolvare voluntara" se incadreaza la faliment sau reorganizare judiciara?
3) sunt obligati sa ma primeasca si 6 luni, respectiv 1 an cand voi primi stimulentul de insertie sa nu ma concedieze ?
4) sunt obligati sa ma angajeze pe acelasi post (chiar daca aceasta nu mai este ) cu acelasi salariu ? sau ma pot retrograda cu salariul diminuat?

multumesc frumos.

va multumesc frumos pentru raspunsul prompt si complet.
o seara frumoasa.
Buna ziua,
ma poate ajuta cineva cu un raspuns va rog, referitor la faptul ca anul acesta se termina cei doi ani de stat acasa cu copilul in ingrijire copil(concediu crestere copil).
Problema ar fi ca firma la care am fost angajata 6 ani, a inceput inca dinainte sa intru in CCC procedura de dizolvare voluntara(acest lucru constand si in concedierea angajatilor.)in prezent fiind 5 oameni din 50 angajati.

Marea mea dilema este in ce conditii ma pot intoarce la serviciul sau ce pretentii ar trebuii sa ridic pentru a incheia amiabil contractul de munca?
Sentimentul meu este ca nu isi doresc sa ma primeasca inapoi deoarece ei vor sa inchida cat mai repede prin urmare nu au nevoie de angajati in plus.

multumesc frumos.