avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Activitate Anna MariaV

Activitate Anna MariaV

Răspuns la discuția Ce înseamnă?
Pârâtul are un avocat. Reclamanta l-a chemat in acest proces pe el dar in acelasi timp a facut si o plangere penala la politie.Din ce am inteles ea angajase un avocat pentru a se prezenta la politie la acel dosar din care s-a rezultat ca ea a platit degeaba,nu s-a prezentat. La al doilea termen care s-a dat in acest proces i s-a cerut reclamantei sa prezinte niste dovezi(nu stiu sa va spun despre ce a fost vorba). In momentul in care i s-a spus ca cererea ei de chemare in judecata s-a respins,aceasta s-a enervat si de fata cu judecatorii i-a reprosat avocatei ei ca a platit.o pentru acea plangere,moment in care toti au sarit la ea intreband-o ca ce vrea sa faca,deschide proces civil si in acelasi timp se duce la politie sa ii deschida si dosar penal pt abandon familiar.Din prostia ei a fost luata la ochi de catre judecatori. Ea acum astepta hotararea pentru a face apel,unde spera si crede ca va castiga. Avocata paratului ne-a spus sa stam linistiti dar noi inca stam ca pe ace. El nu realizeaza venituri,a incercat de nenumarate ori sa se angajeze dar nu a avut nici o reusita.
Discuție Ce înseamnă?

Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: H O T Ă R Ă Ş T E Admite excepţia autorităţii de lucru judecat invocată de pârâtul X. Respinge acţiunea civilă având ca obiect plată pensie de întreţinere minor formulată de reclamanta Y în contradictoriu cu pârâtul X pentru autoritate de lucru judecat – sentinţa civilă pronunţată în dosarul acestei instanţe. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare.
Imi puteti spune va rog cine este in avantaj? Pârâtul a castigat acest proces in prima faza,daca reclamanta va face recurs va putea castiga sau i se va respinge? Aceasta hotarare poate fi definitiva ? Accept orice sfat din partea dumneavoastra