Vrea sa ma acuze de infidelitate si parasire de domiciliu.Ca am "plecat cu altu" si am lasat casa.Dar dupa cum am spus nu am plecat singura ci impreuna cu fiul meu.Si mie mi se pare ridicola toata actiunea asta.
Iar cu divortul dupa cum v-am spus nu am vrut sa il bag eu din cauza lui,stiu ca nu o sa accepte si nu o sa se prezinte la notar sa il semneze.Stiam ca este nevoie si de semnatura lui pentru finalizarea divortului.Spuneti ca s-a schimbat ceva intre timp si acordul lui nu mai este necesar?
MihailZC a scris:
Cum adica sa va cheme in instanta pentru parasire de domiciliu? Mai mult decat sa ceara divortul nu are ce sa faca. Nu e ca si cum puteti fi pedepsita in vreun fel pentru ca ati ales sa nu mai locuiti impreuna cu sotul. Evident nici nu puteti fi obligata la acest fapt. Codul Penal nu prevede asemenea infractiuni. Intentati dumneavoastra actiunea de divort, ce rost are sa steptati sa il intenteze el? El nu trebuie sa accepte divortul, e suficient sa vi-l doriti dumneavoastra. Nici macar nu trebuie sa se prezinte si el intanta, e suficent sa fie citat la adresa de domiciliu.