avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate Mihai293

Activitate Mihai293

Buna ziua.

Pe 13/09/2017 am fost condamnat in Romania la 1 (un) an si 4 (patru) luni cu executare pe Legea 143/2000 art.2 al.1, dupa recursul celor de la DIICOT, schimbandu-mi sentinta initiala cu suspendare. Locuind in Marea Britanie, intr-o seara am fost legitimat de catre politia din UK si m-au arestat pe loc, fiind emis pe numele meu un mandat de arestare european. Mi-au intentat proces pentru extradare. optiune pe care am refuzat-o. Am fost eliberat conditionat si acum sunt sub arest la domiciliu pana la urmatoarea infatisare. Intrebarea mea este daca exista vreo solutie sa execut pedepeasa la domiciliu in continuare, avand posibilitatea sa muncesc, demonstrandu-le ca sunt un bun cetatean si tinand cont de faptul ca nu am nici un antecedent penal pe teritoriul Marii Britanii.
Din cauza conditiilor nefavorabile din inchisorile din Romania, sper sa decida ca nu e necesar sa execut sentinta acolo, dar exista mari sanse sa o execut aici, de aceea ma intereseaza daca pot continua sub arest la domiciliu, fiind monitorizat si raportand la sectia de politie o data la 2 zile, cum o fac si acum, continuand de asemenea cu locul de munca.

Nr. dosar: 4396/97/2016

Va multumesc aniticipat !