Unde mă pot adresa sa mi se aducă la cunoștința de ce nu a fost reabilitat, am avut o urmărire deschisa dar sa încetat ,am avut un autoturism care a fost încredințat unui individ care susținea că are un service și acesta a vindut unui polițist fost coleg cu acesta de liceu ,iar când am depus plângere polițist ul de la secția 13 mi-a deschis și mie urmărire penala pt că cel care a cumpărat masina susținea că a cumpărato de la mine acesta fiind și el polițist am rezolvat mi-am recuperat prejudiciul și mi-am retras plângerea, am primit acasă instiintare cu privire la clasarea dosarului și atât fara instiintare de ncpp, credeți că are vreo legătură cu faptul că nu sa șters din cazier condamnarea cu suspendare pt OUG ?
Ma poate ajuta cineva cu un răspuns la ce data intervine reabilitarea de drept ,acum cazierul este cu înscrisuria01.04.2018 ,va mulțumesc !!!estimata: 08:30
Complet: C9 C.P./FOND
Tip solutie: Condamnare
Solutia pe scurt: În baza art. 87 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 cu aplicarea art. 320/1 alin 7 Cod procedură penală, condamnă inculpatul DUMITRACHE COSTEL MARIAN (...) la pedeapsa de 1 (un) an şi 4 (patru) luni închisoare. În baza art. 81 Cod penal suspendă condiţionat executarea pedepsei de 1 (un) an şi 4 (patru) luni închisoare pe o durata de 3 (trei) ani şi 4 (patru) luni termen de incercare stabilit în condiţiile art.82 C.pen. În baza art. 359 Cod procedură penală atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor prev. de art. 83 Cod penal a căror nerespectare determină revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei. În baza art. 71 alin. 2 Cod penal interzice inculpatului exerciţiul drepturilor prev. de art. 64 alin. 1 lit.a) teza a doua si lit.b) C.penal. În baza art. 71 alin.5 Cod penal constată suspendată executarea pedepsei accesorii a interzicerii drepturilor prev. de art. 64 alin. 1 lit.a) teza a doua si lit. b) C.penal pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei închisorii. În baza art. 189 Cod procedură penală, onorariul avocatului desemnat din oficiu Păun Ioan Alexandru Stere, în cuantum de 200 lei, conform împuternicirii nr. 002394/07.05.2013, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei în favoarea Baroului Ilfov. În baza art. 191 alin. 1 Cod procedură penală obligă inculpatul la plata sumei de 1.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de statul român. Cu recurs în termen de 10 zile de la pronunţare. Pronunţată în sedinţă publică azi, 19.07.2013.
Document: Hotarâre 397/2013 19.07.2013