Cum pot obtine factura fiscala pentru montajul tiglei pe acoperis, acum cca. 1 an ?
I-am dat banii montatorului exact așa cum mi-a facut oferta pentru montaj si, imediat dupa ce i-am dat acesti bani i-am cerut factura fiscala.
Acesta a refuzat sa imi dea factura fiscala si a plecat.
Din acel moment am tot insistat telefonic sa imi emita si sa imi dea factura fiscala dar mi-a blocat numarul de telefon si nu am mai putut comunica deloc cu el !
Am incercat si pe alte cai sa rezolv situatia aceasta dar nu am reusit (in mai multe randuri am vorbit cu persoana juridica care mi-a emis factura pentru materiale, am vorbit cu producatorul tiglei, etc).
Mentionez faptul ca am primit oferta din partea acestui prestator atat pentru materiale cat si pentru montajul facut de el.
Am primit factura numai pentru materiale (prestatorul meu fiind numai un intermediar intre mine, client final, si cel care a vandut materialele).
Din pacate pentru mine, montajul acoperisului nu a fost efectuat corect si imi ploua in casa !
As vrea sa am factura fiscala ca sa il pot trage la raspundere, sa refaca acoperisul acolo unde este cazul.
Mai spun ca, inca de la prima ploaie, au fost scurgeri prin acoperis !
Supararea mea a fost maxima.
M-am gandit ca si o solutie transmiterea unei sesizari la ANAF dar, ma gandesc ca poate nu ar fi o solutie buna pentru mine. Nu as vrea sa fiu trasa la raspundere pentru ca nu am facut aceasta sesizare acum 1 an. Am incercat multe variante dar nu am gasit o solutie de rezolvare la momentul acela.
Cum ar fi bine sa procedez, va rog ?
Multumesc.