Am o dilema. In luna Decembrie s-a inchis departamentul din compania la care lucram iar eu si colegii mei am fost toti dati afara.
Acum, recent au inceput dinou sa faca angajari pentru aceeasi pozitie, dar, *with a twist*, au o alta companie pentru care au deschis pozitia si angajeaza acolo dar lucreaza din acelasi birou si au aceeasi fisa a postului.
Acum, din cate stiu eu este ilegal sa angajazi pe aceeasi pozitie pentru cel putin alte 6 luni. Este acceptata varianta sa deschizi o companie noua si sa incepi sa angajazi pe aceeasi pozitie?
Eu si colegii mei ne gandeam sa ii dam in judecata pentru asta, pentru ca nu ii corect sa concediezi un intreg birou sub pretextul ca inchizi pozitia in companie, inainte de sarbatori iar dupa sa incepi intr-o luna, doua sa faci angajari doar ca pe alta companie, desi bani intra tot in compania "mama". Noi avem deciziile cum ca se inchide pozitia pe firma de care apartineam si cum suntem concediati.
Am o mica intrebare, la benzinaria unde lucrez avem contracte cu anumite firme care alimenteaza iar in ultima zi a lunii li se emit facturi.
Eu am fost responsabil in lipsa sefului de statie sa emit facturile iar din neatentie am o firma pentru care nu am emis factura.
As putea sa emit astazi factura chiar daca toate bonurile fiscale sunt pe luna trecuta? (Intreb pentru ca seful meu zicea mereu sa nu emitem facturi pentru bonuri de pe luna anterioara indiferent ce ar fi). Altfel ce as putea face ca patronul firmei sa isi poata deconta bonurile?
Tl;dl Am bonuri fiscale de pe luna martie, pot sa emit acum in aprilie factura pentru ele?