avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Activitate CoilimElenteanu

Activitate CoilimElenteanu

Salut, mai intai multumesc pentru timp. Am o mica intrebare, cat este cea mai mica suma pe care o pot trece pentru o norma de 2 ore pe zi? salariul mediu brut pe economie? adica 7000 ron ÷ 4= 1900?
Cornel Vasile a scris:

1. Care sunt demersurile ce trebuie luate pentru a-i obtine o viza prin intermediul unei firme?

Detalii: [ link extern ]

2. Care este perioada minima si maxima pe care il pot angaja in contractul de munca?

Se poate incheia contract individual de muncă pe durată nedeterminată sau pe durată determinată,

3. Ce costuri aferente deschideri SRL-ului, si luarea demersurilor necesare pentru obtinerea vizei imi revin?

Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţii în nume colectiv, in comandită simplă şi cu răspundere limitată
[ link extern ]

Salutare, doresc sa deschid un S.R.L., si prin intermediul sau sa ofer o viza de munca unui prieten Iordanian, si am cateva nelamuriri, si as fi extrem de recunoscator daca m-ati ajuta. Dansul a completat de multe ori cereri pentru obtinera de vize in tari din UE, si a fost refuzat, asa ca doresc sa ii fac un bine si sa-l ajut.
1. Care sunt demersurile ce trebuie luate pentru a-i obtine o viza prin intermediul unei firme?
2. Care este perioada minima si maxima pe care il pot angaja in contractul de munca?
3. Ce costuri aferente deschideri SRL-ului, si luarea demersurilor necesare pentru obtinerea vizei imi revin?
4. Ce complicatii pot aparea, sau ce dificultati pot intampina?
Multumesc in prealabil.