avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Activitate a148fAlex

Activitate a148fAlex

Discuție Furt carrefour
Buna ziua, sunt minor, am 15 ani si am facut o fapta de care nu sunt deloc mandru. Am furat din carrefour bunuri in valoare de 250ron, o jacheta si o pereche de pantaloni, la iesirea din hipermarket am fost oprit de un paznic care si-a dat seama de ce am incercat sa fac. Am fost dus in spate, sa dau declaratii despre ce s-a intamplat, iar de teama, frica, am spus ca am fost pus sa fur. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate, iar in termen de o luna puteam aduce banii. Urmatoarea zi am adus banii pentru produsele furate, pe care oricum le-au pastrat ei, si am vorbit cu cei de acolo, care mi-au spus ca nu vor depune plangere, atata timp cat am adus banii pentru produse. Am fost contactat astazi ca va trebui sa ma prezint la sectie urmatoarele zile pentru audiere. In declaratia data la carrefour am spus ca am fost obligat sa fur pentru cineva, pot spune la audieri ca nu am constientizat pe moment gravitatea situatiei, iar datorita fricii pe care au bagat-o in mine paznicii(ca voi avea cazierul patat, si alte chestii de genul acesta) am mintit? La audieri vreau sa spun adevarul, nu am fost pus sa fur pur si simplu am avut un moment copilaresc, am 15 ani pana la urma, a fost doar un lucru prostesc care nu se va repeta in viitor, si e si prima mea abatere, nu am mai avut probleme cu politia niciodata. Dupa audieri ce pot patii? Mi se va face dosar penal? Voi fii chemat la tribunal? Voi avea cazierul patat? Am colaborat cu toata lumea si am incercat sa ma comport cat mai adecvat avand in vedere prostia pe care am facut-o. Vreau sa intru la politie, este visul meu de mic, si mi-e frica tare, nu am mai patit asa ceva in viata mea si nu stiam ca se poate intampla