avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Activitate Carmennicu

Activitate Carmennicu

Răspuns la discuția Titlu de proprietate teren
Ma refer la titlul de proprietate al terenului asa cum era la inceput. E vorba de 0,80 ha de teren care printr.un proces verbal de punere in posesie a fost impartit in mai multe parti, una dintre ele fiind terenul meu. Imi trebuie practic titlul de proprietate pe intreaga suprafata, pentru ca ma gandesc ca este imposibil sa se emita pe parcele, atata timp cat pe adeverinta de proprietate apare 0,80 ha, adica tot terenul.
Apoi, cred ca daca obtin titlul de proprietate in acest mod, imi va fi de folos. Nu? Pentru ca, dupa logica mea care nu e a unei persoane specializate in domeniu, nu se pot emite mai multe titluri de proprietate pentru fiecare parcela in parte.
In anul 2007 am cumparat un teren in orasul Baicoi, jud. Prahova pe baza unui contract de vanzare-cumparare. Pe acest teren am construit o casa care este intabulata si are facut cadastrul. Am vrut sa o pun ca si garantie imobiliara la un credit bancar, iar juristul bancii imi cere titlul de proprietate al terenului care nu a fost emis niciodata, existand doar un certificat de mostenitor, un proces verbal de punere in posesie si o adeverinta. Care ar fi procedura si calea cea mai rapida de a obtine acest titlu de proprietate? Va multumesc!