avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdan Dragoi

Activitate Bogdan Dragoi

Buna ziua,
Dețin o cabana (ca si PF), pe care as vrea sa o închiriez, către terți, pe perioade scurte de timp (ex: Weekend)
Am constituit o societate, care sa închirieze imobilul, in acest sens.
Întrebarea de baza este care din variantele de Inchiriere este cea mai acoperitoare și sigura pt mine (in ideea răspunderii fata de clienți in ipoteza apariției unui eveniment neplăcut ):
- închiriere in regim turistic (cod Caen de turism)
Sau
- închirierea spațiilor proprii sau subînchiriate (cum se procedează cu apartamentele)- cu cod Caen de Inchiriere?
De fapt, exista aceasta a doua varianta? Este fezabila? ....și dacă știți, am nevoie de avize/autorizații (gen turism, pompieri)?
Mulțumesc
Buna ziua,
Dețin o cabana pe care intenționez sa o închiriez, pe perioade scurte (ex: pe Weekend) către terți.

Cum considerați ca este mai bine pentru mine, sa închiriez, din punct de vedere a răspunderii pe care mi-o asum fata de clienți:
- ca si servicii de cazare pe perioade scurte de timp (prin activare cod Caen de servicii de turism)
- ca și închirierea bunurilor proprii (asemenea închirierii unui apartament)...prin activare cod Caen de Inchiriere
In acest al doilea caz, am nevoie de avize/autorizații de funcționare? (Gen turism)