avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Activitate mincupaul

Activitate mincupaul

Răspuns la discuția OUG 119/2007
Hotărârea pronunţată în temeiul OUG 119/2007 constituie titlu executoriu potrivit art. 14 alin. 1 din ordonanţă şi va fi pusă în executare fără învestire, potrivit art. 374 ind. 1 din C. pr.civ.
O cerere de investire a unei astfel de hotărâri va fi respinsă ca lipsită de interes. Drept urmare veţi pierde şi ceva timp căci încheierea de respingere va trebui redactată.
Exemplarul legalizat al hotărârii va fi prezentat executorului care va solicita încuviinţarea executării silite instanţei judecătoreşti competente.
Succes
Multumesc pentru raspuns
Am mai multe intrebari in continuarea acestui subiect: Care este forma pe care trebuie sa o aiba stampila?, Stampila trebuie sa fie identica cu cea a SCA-ului?, daca o fac diferita de cea a SCA-ului in sensul ca apare numele SCA-ului, Baroul Bucuresti, si in final numele meu imi trebuie vre-o aprobare din partea maestrului avocat coordonator?, Sa inteleg ca in contractul pe care il inchei cu clientul trec la forma de exercitare a profesiei datele SCA- ul unde sunt stagiar si e valabil pusa stampila mea?, Pentru onorariul pe care il percep clientului tai eu chitanta si factura dar toate completate cu datele SCA-ului la care sunt stagiar si cu stampila mea? trebuie sa inregistrez chitantierele si facturierele in contabilitatea SCA-ului sau le inregistrez in contabilitatea mea?
Multumesc foarte mult.