avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1837 soluții astăzi
Forum Activitate Anamaria271991

Activitate Anamaria271991

Buna ziua.Va rog ajutati.ma si pe mine cu un raspuns.Sunt insarcinata in 11 saptamani.Data estimata pentru naștere este 26 noiembrie. In trecut am urmat cursurile unei școlii postliceale de la data de 15 septembrie 2014 pana la data de 17 iunie 2017,examenul de finalizare a studiilor a fost susținut in data de 17 iulie 2017.In șomaj m.am înscris in septembrie dar prima viza a fost pe 20 octombrie 2017. Pana pe 9 februarie 2018 am fost in șomaj si tot după data de 9 februarie si pana in prezent sunt angajata cu norma întreaga de 8 ore pe zi.Datorita faptului ca ma simt foarte rău nu as mai putea merge la serviciu deoarece fac si naveta si îmi este foarte greu.Postul meu de agent de vanzari presupune a fi activ ,a vorbi cu clientul iar eu ma simt epuizata si simt ca nu mai pot face fata.Pana acum am mai stat in medicale ca sa pot rezista .V.am rog sa îmi spuneți daca pot beneficia de indemnizație pe baza veniturilor de pana acum pentru ca nu pot sa mai fac fata si as vrea sa renunț deoarece nici patronilor nu le convine faptul ca nu pot fi activa.Va rog sa ma ajutati.
Am revenit cu informația. Data estimata pentru naștere este 26 noiembrie. Am urmat cursurile școlii postliceale de la data de 15 septembrie 2014 pana la data de 17 iunie 2017,examenul de finalizare a studiilor a fost susținut in data de 17 iulie 2017.In șomaj m.am înscris in septembrie dar prima viza a fost pe 20 octombrie 2017. Pana pe 9 februarie 2018 am fost in șomaj si tot după data de 9 februarie si pana in prezent sunt angajata cu norma întreaga de 8 ore pe zi.Datorita faptului ca ma simt foarte rău nu as mai putea merge la serviciu deoarece fac si naveta si îmi este foarte greu.Va rog sa îmi spuneți daca eu pot beneficia de indemnizație sau daca soțul meu are cumulat 12 luni in ultimele 24 luni iar la momentul de fata este angajat ar putea vreunul dintre noi lua indemnizația? Va mulțumesc mult!
Răspuns la discuția Buna ziua! - indemnizație ccc
Am revenit cu informația. Data estimata pentru naștere este 26 noiembrie. Am urmat cursurile școlii postliceale de la data de 15 septembrie 2014 pana la data de 17 iunie 2017,examenul de finalizare a studiilor a fost susținut in data de 17 iulie 2017.In șomaj m.am înscris in septembrie dar prima viza a fost pe 20 octombrie 2017. Pana pe 9 februarie 2018 am fost in șomaj si tot după data de 9 februarie si pana in prezent sunt angajata cu norma întreaga de 8 ore pe zi.Datorita faptului ca ma simt foarte rău nu as mai putea merge la serviciu deoarece fac si naveta si îmi este foarte greu.Va rog sa îmi spuneți daca eu pot beneficia de indemnizație sau daca soțul meu are cumulat 12 luni in ultimele 24 luni iar la momentul de fata este angajat am putea beneficia vreunul dintre noi.Mulțumesc mult!
As dori si eu o informatie .Sunt însărcinată in 6 săptămâni si momentan sunt angajata de 2 luni.In trecut am urmat cursuri de zi la o școală postliceala,am absolvit anul trecut si apoi am intrat 6 luni in șomaj.De 2 luni lucrez dar faptul ca ma simt foarte rău nu stiu daca îmi va permite sa merg la serviciu.Va rog puteți sa îmi spuneți daca as putea beneficia de o indemnizație pentru creșterea copilului sau daca nu soțul meu ar putea beneficia daca are cumulat 12 luni lucrate in ultimii 2 ani sau ar putea platii din urma ca sa beneficieze? Va mulțumesc mult!