avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate Laur1805

Activitate Laur1805

Mersi Răzvan pentru Informatii.
Aveți și alte păreri / recomandări în legătură cu problema ? Astept răspunsuri de la voi.
Acum câteva săptămâni am avut neplăcerea sa primesc vizita unor polițiști dimineața la 6 (cum este procedura ) in căutarea de substanțe interzise. (Inslusiv la alti prieteni de ai mei) . Nu au venit cu măști, nu am fost chemat atunci la politie dar nefiind acasă în momentul descinderii am mers ulterior sa întreb care este contextul.
Mi s-au spus vag (in fata secției de către un comisar ) câteva acuze și pe scurt contextul în care s-a făcut descinderea.
In cursul zilei de azi , unul dintre prieteni a primit deja prin posta jnstiintarea cum că ar fi monitorizat. (Video ..foto etc )

Menționez că pe mandat era specificat faptul că este un dosar penal pe 2017(de anul trecut ) iar eu/noi nu avem nicio calitate.

Menționez și că nu au găsit (as spune evident ) la nimeni acasă absolut nimic. ( Doar acuzele verbale ale comisarului cum că am fi consumatori - că ne știe - (bla bla-uri si intimidări ) și ca ne oferim in grupul nostru intre noi canabis și alte substanțe ilegale )

Menționez și că polițistul / comisarul mi-a spus doar că voi fi chemat la declarații curând unde procurorul ne va arata eventuale probe și totodată că îmi pot vedea și comunică cu prietenii mei in tot acest timp până la înfățișare
.
Mentionez că nu aveau mandat pt percheziție electronică.

Întrebarile mele acum:

Se poate să mă fi aflat la locul nepotrivit in momentul nepotrivit (zicea ceva de o seara in club și faptul ca am anturaj prost ... ) pot ieși din aceasta încurcătură și cum ?

Pot incepe urmărirea penală împotriva mea ?

Ce mă sfătuiți că sa pot sa rezolv (curat fara urme și codițe ) aceasta problema ?

Am motive serioase se îngrijorare ?
Ce pot păți ? (In termeni sentențioși daca este cazul .. in cazul in care doamne ferește se va ajunge acolo )

Din punctul meu de vedere pare ceva relativ minor chiar daca este pe penal.sa recurg (economie ) la un avocat din oficiu ? Inițial voiam să mă prezint fara avocat întrucât vreau sa rezolv rapid problema .

As aprecia enorm daca îmi puteți răspunde (sincer și serios ..fara glumite sau alte remarci neprofesioniste și răutăcioase ) orice sfat , gând sau lămurire este binevenit .
Mulțumesc anticipat tuturor !