avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Activitate Chitulica

Activitate Chitulica

Răspuns la discuția Reziliere contract modelling
Ce ați mai rezolvat cu contractul de modelling?Si eu am pățit-o în această vară și acum câteva zile am primit o somație de la ei să le plătesc în termen de 5 zile ,altfel mă dau în judecată
Bună ziua.Sunt in perioada de potrivite cu un copil de 1,5 ani și am început aceste vizite pe 3 aprilie și deja am 3 vizite.Mi s-a spus că după 4-5 vizite pot lua,pe baza de cerere,copilul in weekend acasă.De asemenea,intenționez să îmi iau concediu de acomodare.Dat faptul că lucrez in învățământ,vreau sa termin anul școlar și să iau acest concediu de la 1 septembrie.(menționez că am susținut în martie 2018 gradul I și știu că nu am voie de întrerupere in acest an scolar,motiv pentru care vreau sa beneficiez de vacanță și apoi să iau acest concediu).Mi s-a mai spus că trebuie să fac cerere de încredințare pe la jumătatea lui mai și că poate dura o săptămână sau o lună până mi se încredințează copilul.Intrebarea mea este daca pot lua acest concediu incepand cu 1 septembrie sau trebuie imediat ce se pronunță instanța și îmi eliberează certificatul de grefă?