avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate FlorinStoian

Activitate FlorinStoian

va multumesc !
deci daca n-am actele imbunatatirilor pe numele meu ,....n-am cum sa-l dau in judecata ??!! faptul ca am mutatia pe aceasta adresa facuta de concubina mea , n-are nici o relevanta ???
am inteles ,...deci sa incerc sa fac acte notariale cu ei in acest sens si/sau demonstrez ca toti acesti ani am platit utilitatile pe numele meu , nu conteaza ??? deci daca mama lui mi-a facut mutatie definitiva la adresa , in fata legii n-are importanta ???

va multumesc !
buna ziua ,

am patit un necaz ,...cea care imi era fiinta cea mai draga s-a stins subit , lasandu-ma pur si simplu cu un mare gol in toata fiinta mea.
dupa toata aceasta tragedie , a mai intervenit ceva ,...baiatul ei din prima casatorie a venit zilele trecute ca vrea sa vanda casa ,...casa in care am bagat si eu destui bani dar fara sa fiu trecut si eu pe acele acte si/sau vreo clauza viagera in fata notarului (sau uzu-fruct, parca),...eu mergand pe ideea ca fiind mai batran ca ea nici nu m-am gandit ca voi pati asa ceva . O singura data am adus in gluma desigur vorba in fata ei ,....si ea s-a facut ca nu ma aude ,...fapt pt. care am renuntat sub acelasi considerent, ca voi muri eu inainte si nu vroiam s-o fac sa se simta in vreun fel (in sensul c-o vedeam ca evita subiectul si se intrista).
deci pur si simplu sunt obligat sa ies in strada , chiar daca am domiciliul stabil acolo si sa-i las baiatul sa vanda fara acordul meu ???? nu inteleg ,...eu chiar n-am nici un drept ,...macar de-a locui acolo pana mor ???

va multumesc frumos pentru sfaturi !