avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate florintermure

Activitate florintermure

din cate am inteles s-a schimbat ceva in legislatie anul acesta dar nu stiu exact ce. anul trecut am incheiat un astfel de contract si era nevoie de act de proprietate (nu stiu daca neaparat in original), procura, buletinul meu, buletinul chiriasilor, timbru fiscal de 1 leu.
ce am nevoie anul asta? asta era o parte din intrebare. si partea a doua era cum pot sa ocolesc chestia cu procura (eventual si daca merge doar cu copie dupa actul de proprietate/contract vanzare-cumparare)

multumesc
Buna ziua,

Am si eu o intrebare. S-au mai bine zis o situatie. Tatal meu este plecat din tara si are in proprietate un apartament pe care l-am dat in chirie. Chiriasii vreau sa-si faca flotant si cerere pentru reducerile de iarna la incalzirea de bloc. Pentru asta am nevoie de un contract de inchiriere inregistrat la finante. Problema e ca nu sunt eu proprietarul apartamentului si nu am o procura de administrare a apartamentului. Exista o posibilitate prin care pot sa inregistrez eu contractul de inchiriere a apartamentului la finante? Care sunt actele de care am nevoie pentru inregistrare?

Va multumesc.