avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Activitate cr0wman

Activitate cr0wman

Răspuns la discuția Recuperare bani executor
Va multumesc pentru raspuns.

trandafir2 a scris:

Nu este exclus ca pentru suma respectiva sa apara o incheiere privind stabilirea unor cheltuieli de executare, caz in care va trebui sa depuneti o contestatie la executare. Pe de alta parte, daca va considerati victima unui abuz aveti la indemana trei instrumente: plangere la parchetul de pe langa curtea de apel in circumscriptia careia exercita executorul judecatoresc, plangere la conducerea consiliului uniunii sau a camerei executorilor si/sau plangere la corpul de control specializat din ministerul justitiei, dupa caz.

Buna ziua
Am avut o poprire pe salariu si pe conturi pt un credit restant .Angajatorul a platit aproape jumatate din suma iar anul trecut in septembrie toata suma a fost achitata datorita opririu ei dintr-un cont problema este ca sa oprit in plus cu vreo 3000 de lei .am fost in octombrie la biroul executorului unde mi-a fost recunoscuta suma oprita in plus am depus o cerere scrisa inregistrata prin care solicitatam restituirea ei dar nici pana acum aceasta nu a fost virata in contul meu .la telefon dl executor ma amana de pe o saptamana pe alta .ce solutie am pt a recupera suma ? Va multumesc.