Am depus doua cereri catre Inspectoratul Scolar; in prima cerere mi-am exprimat dezacordul fata de cele intamplate iar in a doua cerere mi-am cerut dreptul la titularizare deoarece din punct de vedere legal si moral mi se cuvine acest lucru. Acum astept ca in termen de 30 de zile sa mi se dea un raspuns. Pe baza raspunsului lor voi actiona mai departe pe cale juridica. Sper ca voi reusi ceva...
Va multumesc pentru raspunsul prompt!
Buna seara! Am si eu o nedumerire. Sunt profesoara de limba si literatura romana. In aceasta primavara urma sa fiu titularizata la scoala la care predau in prezent. O alta profesoara de limba romana prin restrangere de post a ocupat postul pe care sunt eu acum, ea fiind deja titulara la scoala de unde i-au restrans postul iar legea ii permite acest lucru. In momentul in care eu mi-am ocupat postul acesta legea aceasta nu era in vigoare iar acest post a fost ocupat de mine anul trecut prin examen de titularizare. Tot anul am asteptat sa vina luna martie sa ma titularizez ca sa aflu de la o zi la alta ca vine cineva si ma lasa fara post. Eram la un pas de titularizare si nu mi se pare corect sa vina cineva si sa ma inlature. Acesta profesoara ar fi putut sa aleaga intre alte 4 posturi. Acum intentia mea este sa dau in judecata decizia luata de Inspectoratul Scolar si vreau sa stiu daca am vreo sansa legea fiind de partea celeilalte profesoare. Mie mi s-au incalcat drepturile omului. Tin sa precizez ca atat colegii mei cat si directorul scolii vor ca sa raman eu. Membri consiliului local al satului m-au votat si sunt multimuti de munca mea.
Astept un rapsuns de la Dumneavostra.
Multumesc anticipat!