avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Activitate MihaiSar

Activitate MihaiSar

Răspuns la discuția Sechestru auto
Am fost la biroul executorului unde doamna are pus sechestru pe autoturism si am facut o cerere pentru a se ridica sechestru sau pentru a fi trecut ca administrator al autovehicolului . Daca sunt trecut ca administrator as avea drept sa il conduc nu ? Adica nu vreau sa am probleme cu politia rutiera avand in vedere ca nici pe certificat si/ sau pe asigurare auto nu este mentionat numele meu . Si contractul de vanzare cumparare nu este valabil fiindca nu avea cum sa instraineze auto .

ynocentta a scris:

Aveti 3 variante fie solutionati amiabil,fie va asumati responsabilitatea actionarii vanzatorului in instanta,fie asteptati sa se solutioneze cauza care a determinat impunerea masurii asiguratorii
Daca vanzatorul a eliberat certificat fiscal inseamna ca la momentul tranzactonarii dreptului de proprietate nu era impusa masura asiguratorie

Salut, am cumparat o masina in dec. 2017 , am facut contract vanzare cumparare , am facut programare rar online si aceasta era in februarie 2018. Am decis sa scot fiscalul si sa platesc impozitul pe ea in februarie ca sa fie "proaspete" atunci cand ma duc sa fac schimbarea de proprietar. Cand am ajuns la scoaterea fiscalului , dupa plata unei amenzi care nici nu era a mea , mi sa spus ca masina este sub sechestru din iunie 2017 si nu mi se poate da acel act. Persoana care mi-a vandut masina stia ca are ceva probleme cu banca , dar nu stia nimic de sechestru.. Eu ce ar trebui sa fac acum , avand in vedere ca am bagat si bani in masina si femeia nu imi poate restitui suma pe care i-am dat-o?