avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Activitate RemusLucian

Activitate RemusLucian

Răspuns la discuția Divorț custodie
Dar în situația în care deschid un proces pentru custodie și fata spune ca vrea sa vina cu mine se ia în considerare?

Buna, la vârsta fetitei de 1 an soția a plecat la munca în străinătate eu lucram în construcții prin tara deplasări iar fata a stat cu părinții mei. Când soția sa întors după un an a cerut divorț, am fost la divorț și instanta a hotărât custodia către mama oricum nu aveam ce sa fac din ce mi sa spus, după 10 luni de la divorț și stat separat neam împăcat cum sar zice. De atunci Pana acum trăim împreună. Dar de ceva vreme relația noastră nu se poate numi relație, fata acum are 9 ani, eu lucrez ca șofer și sunt plecat mai de marți pana vineri noapte în cursa, soția nu lucrează și ma acuza pe mine ca din cauza mea ca mam agățat de locu asta de munca pentru a fugii de responsabilități ea nu poate sa lucreze, și ca trebuie sa stea acasă, mai pleacă în străinătate câte 1, 2, 3, luni la munca în rest sta acasă și trăiește basme pe fel și fel de site-uri cu fel și fel de persoane și ma acuza ca din cauza mea sunt toate problemele, plus certurile de rigoare care ma fac sa îmi doresc sa fug, dar la fel ca acum 7 ani am decis sa trăiesc alături de ea pentru fetita, a fii aproape de copilul meu, as dori sa știu ce as putea sa fac si cum as putea sa fac și ce sanse am pentru a putea avea custodia fetei ca să pot fugii de asemenea persoana? Mulțumesc.