avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Activitate Zanzabuku

Activitate Zanzabuku

Buna ziua. Am un copil de 1 an si 3 luni si nu sunt casatorita cu tatal ei. Relatia dintre noi este o catastrofa - el ma umileste verbal zi de zi, ma manipuleaza si abuzeaza psihic si verbal. De asemenea, ma ameninta cu violenta fizica. Nu a dat in mine, dar ma ameninta ca o face. In urma situatiei de acasa, merg la psihoterapie, iar un psihiatru mi-a recomandat un tratament pt a iesi mai usor din starea de depresie. Mentionez ca ma ocup de una singura de copil, fara niciun ajutor, nici macar al tatalui ei.
Intrucat nu mai rezist in mediul acesta, iar copilul are de suferit langa doi parinti care se cearta incontinuu, am decis ca ar trebui sa ma mut la mama mea pana cand va pleca el de aici. Doar ca la auzul acestui lucru, el ma ameninta ca nu plec nicaieri cu copilul. Ca daca o fac, va demonstra ca sunt nebuna, instabila si ca pun copilul in pericol. Lucruri neadevarate, dar il cred in stare de orice. Mai ales ca eu nu ii pot face fata, nu pot combate ceea ce spune. Nu am dovezi, martori, nu am nimic.
Daca aleg sa plec in timp ce el este plecat la lucru, cat de rau ar fi? Pe cale amiabila nu pare ca s-ar putea rezolva lucrurile. Refuza sa plece de aici.