avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Activitate andreutzablue

Activitate andreutzablue

Răspuns la discuția eroare a avocatului
intrucat vorbim despre o concediere in baza art 65...desfiintarea postului....intrucat in perioada in care eram in preaviz a angajat deja pe altcineva pe acelasi post cu aceleasi atributiii...intrucat exista dovezi negru pe alb a tot ce am spus mai sus...mi-am permis sa spun ca in prop de 99 la suta aveam castig de cauza.....dar intrebarea mea era, daca avocatul poate fi dat in judecata, daca se dovedeste tot negru pe alb ca pierderea procesului este din cauza lui?...multumesc
pentru un proces pe itigii de munca , am angajat un avocat, eu fiind partea vatamata...din pacate avocatul meu a depus precizarea de actiune in drept tardiv(cu mult dupa termenul limita legal desi l-am angajat in timp), fapt care, daca in instanta se aproba exceptia tardivitatii ceruta de avocatul advers, duce la pierderea procesului...proces cu posibilitate de casti in favoarea mea de 99 la suta...daca pierd procesul, pierd si o suma consistenta de bani plus cheltuielile de judecata care trebuie sa le platesc partii adverse cca 1000 euro...in acest caz pot da avcatul in judecata pentru incompetenta?