avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate cositel94

Activitate cositel94

Răspuns la discuția Care este procedura?
Bunicul in 1997 iar tata în 2014

raluk0207 a scris:

Cand a murit tatal ? Dupa bunic sau inainte?

Răspuns la discuția Care este procedura?
pai a spus astazi la notar, i sa acordat 2 copii legalizate celui care vrea sa cumpere, una pt actul de cumparare si al 2-lea nu am inteles pt ce era...maine trebuie sa semneze si mama, sora si fratele, alaturi de fratele bunicului, pt a putea vine acel teren. dar cum se dezdezbate mostenirea? adica tot maine se va face? sau dupa vanzarea terenului, se imparte restul?
Răspuns la discuția Care este procedura?
am semnat devreme la notar o procura speciala, pt ca nu am cum sa ajung acasa, in calitate de "mandant" scrie aici, pt matusa(sotia unui mostenitor direct), si ea in calitate de mandatara, in vederea suplimentarii masei succesoriale dupa defunctul meu bunicu, si defunctul meu tată,
Răspuns la discuția Care este procedura?
da, totusi pot semna sa vanda o parte din terenul ei (~1800mp), fara a afecta celelalte terenuri (~5ha,1000mp) ?
Buna seara! am o nelamurire in legatura cu o problema. Avem un act de proprietate pt terenurile intravilane pe numele trabunicului meu, care practic impartise pamantul la 3 fii. Bunicul e decedat din 1997, iar ceilalti 2 frati traiesc. Unul din ei vor sa vanda o portiune din pamant, dar trebuie semnatura de la cei 2 frati, cum bunicul nu traieste, si tatal meu (singurul fiu, avand 4 surori) si el este decedat, am inteles ca trebuie ca eu si mama, sau fratele sa semnam pt acea vanzare. Din cele informate, daca semnam, toate drepturile bunicului ii se acorda fratelui sau. Care este situatia? trebuie sa facem succesiune pt a separa toate drepturile celor 3 frati pt a putea vinde el acea parte din pamant?