Cum pot proceda in urmatoarea situatie: apartament cumparat cu prima casa. Rata lunara de 200 de euro. In anul 2015 se pronunta divort prin notar, dar fara partaj. Dupa divort nu mi se permite intrarea in apartament cu copilul, locuind cu chirie. Apartamentul este dat in chirie de catre fostul sot cu 130 de euro (din spusele lui). In anul 2016 eu parasesc tara si vin la munca in strainatate pentru ca financiar nu ma descurc cu copilul. Desi obtin 25% din venitul lui nu mi se plateste. In conventia incheiata la notar cu copil minor primesc doar 150 de lei. Desi am hotarare judecatoreasca. Pana in momentul cand eu am parasit tara am primit 150 de lei. Copilul l-am lasat in grija bunicii paterne, trimitand lunar 100 de euro bunicii. Mentionez ca ea a abordat problema plecarii mele in strainatate gen: daca crezi ca te descurci financiar mai bine. Acum am hotarare de la instanta unde domiciliul copilului este stabilit la tata. Acum suntem in discutii de partaj: eu cu fostul sot nu vorbim deloc, informatiile imi sunt transmise de catre fosta soacra. Eu imi doresc sa lasam apartamentul copilului. Fiecare sa iasi plateasca rata lui. Intrebare: cum sa procedez...ca am inteles ca fostul sot ar vrea sa se mute in apartament. Eu cand revin in tara imi iau chirie sau stau la hotel impreuna cu copilu. Cum sa procedez?