Buna ziua, va rog mult sa imi raspundeti, sunt intr-o situatie disperata. De la vecinii din spatele casei mele,am infiltratii in peretele camerelor si a holului, ei avind acolo canalizarea. De anul trecut din sept, le-am adus la cunostinta ca se pateaza peretele, se uda, miroase urit. Nu au luat nici o masura. In tot acest timp, am tot vorbit cu ei, aratind ca situatia se agraveaza, mizeria din pereti s-a ridicat la peste 1mh. Torul a culminat in ziua de paste,8aprilie, cu refularea canalizarii lor prin peretele meu, cu fecalesi apa. Cei de la apa canal,la sesizarea mea, au constatat ca canalizare era infundata si cel mai sigur sparta, pentru ca ei au motivat ca de la ei"se scurge"! Da, se s curge sub si in casa mea. Am facut sesizare la sanepid care au constatat in proces verbal tot ce va mentionez, inclusiv ca in perioada 8-16aprilie am scos cite 8-10galeti de mizerie din casa mea, chiar si dupa desfundarea canalizarii. Am facut sesizari la asigurator, primarie, pompieri, apa canal, de la care astept raspunsuri. Cum pot sa rezolv situatia, tinind seama ca vecinii sunt rau intentionati, nu iau masuri de remediere a avariei?sunt 4sau 5familii in imobil. Trebuie sa ii actionez in judecata?