avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Activitate ebina

Activitate ebina

Buna ziua. Am avut in autoturism (Dacia Logan), inmatriculat in Romania, cu care am plecat din tara si apoi l-am vandut acolo. Mentionez ca am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu noul proprietar si am luat si placutele de inmatriculare cu mine (in idea ca le vor cei de la Politie ca sa o scoata de pe numele meu). In schimb am dat masina cu tot cu Cartea si talonul originale, asa cum cred ca este normal cand se vinde o masina in afara tarii in care este inmatriculata.
Apoi cand am incercat sa o scot de la Politie, am fost refuzat pe motiv ca pe langa numere si contract de vanzare-cumparare, am nevoie si de Cartea in original, ceea ce mi se pare illogic, pentru ca cine at vinde sau ar cumpara o masina fara actele ei? Apoi, si asta e mai important pentru mine, m-am lovit de aceeasi problema la impozite. Iar intrebarea mea este: cum o pot scoate de la impozit in situatia data? Deja se fac 3 ani de cand am dat masina si tot platesc degeaba pentru ea.
Sper ca ma puteti ajuta si gasi o solutie la problema asta, pentru ca mie unul, sincer, mi se pare o absurditate ceea ce se intampla.
Multumesc anticipat!