despre hotararea din 2016 nu stiu nimic deoarece eu nu am participat la tribunal doar mi sa spus prin telefon ca am primit 3 ani cu suspendare
-in legatura cu dosarul pentru alcolemie...doar acuma ma sunat politaiul care mi-a luat permisul si mi-a spus ca a trimis dosarul la parchet , si ca trebuie sa astept o saptamana 2 , dupa care va trebuii sa merg in tara pentru mai multe detali . stiu doar ca am avut 0,46 in aerul expirat iar la probele de sange am fost in scadere 0,90 respectiv 0,80
Din cehia nu am primit nici o hartie , doar in decembrie 2016 am primit o hartie cum ca am de platit cheltuieli de judecata pe care le-am achitat in acel moment
Nu stiu ce sa fac sunt foarte stresat .Mi-E frica sa nu fac inchisoare.
Daca exista aceea suspendare de trei ani .si faptul ca in acel interval am savarsit o noua infractiune ..am ceva sanse sa scap de inchisoare ..va rog foarte mult spuneti-mi ca nu mai pot din cauza stresului ....VA ROG. ????
Am primit o suspendare de 3 ani in cehia pentru o infractiune comisa in 2014 ..pentru o bataie ..insa tribunalul mi-a dat suspendarea de 3 ani in 2016. IN 2017 am fost oprit de politia rutiera si mi-a fost luat permisul de conducere .la a doua proba de sange am avut 0,80 alcolemie . E posibil sa scap de inchisoare ...Va rog AJUTOR ????