Nu va mai faceti probleme in legatura cu fii de avocati pentru ca s-a realizat un proiec prin care toti fii de avocati intra cu scutire de examen pe considerentul ca oricum primesc o mai buna indrumare in cadrul familiei. Hai cu legile pentru nepotism! Ca oricum vin la examen, dau foaia goala si promoveaza examenul, macar asa nu vor mai face ilegalitati. Nu imi vine sa cred...tara tuturor posibilitatilor! si nu in sensul bun.
Cel mai mult imi este frica sa nu ma satur de profesia asta inainte sa intru in ea, ca eram foarte entuziasmata si invatam cu placere. Si atunci se mai mira ca pleaca tinerii din tara? Pai ce impuls primim din partea lor? nici un fel de ajutor, doar piedici peste piedici. Si ne mai miram ca stresul e boala secolului.
Ai fost acolo? Stii unde il gasesti? Ne putem intalni la metrou? Eu nu stiu nici unde este intrarea in Universitate:D
Si eu sper ca macar acum ca vin sarbatorile sa primesc acest cadou k am fost cuminte si silitor.Obisnuiesc sa mai scriu atunci cand invat si in mai putin de o luna am consumat 4 pixuri :))