avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Activitate Elly18

Activitate Elly18

Răspuns la discuția Acoperis bloc periculos
Multumesc pentru promptitudine, dar avand in vedere "nepasarea proprietarilor", care de buna voie nu cred ca o sa ia atitudine, cine ar trebui sa mearga sa sune la fiecare usa de apartament sa le impuna acest lucru?
Nu pot merge eu, vecinul din blocul de vis-a-vis, nu?
Intrebarea mea este: Ce institutie ar trebui sesizata?
Multumesc!
Buna seara,
Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta cu un raspuns : cine poate obliga proprietarii unui bloc sa-si repare acoperisul, in cazul in care nu au asociatie de proprietari?
Blocul vecin celui in care locuiesc are acoperis de tigla, iar atunci cand sunt furtuni, zboara pur si simplu tiglele, acoperisul aflandu-se intr-o stare grava de degradare.
Asa s-a intamplat si astazi, cand in urma unei furtuni de mica intensitate, o tigla desprinsa mi-a spart parbrizul la masina aflata in parcare. Lasand la o parte incidentul de astazi, as dori sa stiu unde ar trebui sa reclam acest lucru, proprietarii blocului respectiv nu par a constientiza pericolul la care sunt expusi, atat ei cat si alte persoane si nu cred ca o sa se mobilizeze de buna voie, mai ales ca zona care este foarte afectata acopera scara si uscatoria, deci nu reprezinta probabil interes.
In locul masinii, putea fi un om, se putea intampla o tragedie...
Multumesc !